Условия за ползване
  1. Цените са дадени без цената на доставката.
    Можете да видите цените на доставка в рамките на кошницата.
  2. Ние продажба продукти от единици и в търговията на едро. Ние даваме отстъпка в размер на 3%, ако цената на поръчка е повече от 100, ние даваме отстъпка от 5 %, ако цената на поръчка е повече от 500, отстъпка 7% се прилага, ако вашата поръчка е над 1000. Ако ще да се направи, за насипни товари за няколко хиляди или повече, се свържете с нас за специални цени и транспортни решения.
  3. Ние работим на предплатената основни. Ние приемаме PayPal, Western Union, MoneyGram, банкови преводи. Свържете се с нас ако предпочитате друг начин на плащане.
  4. Ние изпращаме предмети в 1-2 работни дни след получаване на плащането. Ние съобщаваме на нашите клиенти за всяка стъпка, която правим.
  5. Ние даваме гаранция, че ще получите вашата поръчка или пълно възстановяване, включително такси за доставка. Дата на лимит за сертифицирани поща е 55 дни от датата на плащане. Ние изискваме от нашите клиенти, за да ни изпратите бележка, ако не получава заповед в рамките на 1 месец, за да започне процес на разследване с мнение. Ако имате нужда от бърза доставка в рамките на няколко дни или няколко, не се колебайте да използвате изрична опция за доставка (EMS).
  6. Вие сте свободни да направите всичко с закупените елементи (например, можете да ги използва или да препродава).