Frequently Asked Questions
 1. Кой сте вие ​​и къде се намира?
  Ние сме С2А Enterprise, регистрирано в Кито, Еквадор. Ние producters, така и износители на различни видове бижута и занаяти. Ние изпращаме позиции в световен мащаб от нашите дистрибуторски центрове в Русия, Беларус и Украйна.
 2. Кое е по-време на доставка?
  Време за доставка зависи от вашето местоположение и начин за доставка и обикновено варира около 10-25 дни, за да за сертифицирани поща и 10.5 дни за експресна поща.
 3. Защо цените са толкова ниски?
  Ние сме производители на стоки и също така ние работим директно с местни занаятчии. Ние можем да се запазят цените значително ниска поради този факт, а също и защото от обема на продажбите. Нашият основен пазар е търговия на едро с риселъри, които постоянно купуват нашите продукти. Ние имаме много постоянни клиенти, включително такива, които използват нашите услуги по време на година. Въпреки, че няма значение, ако си купите само един елемент, трябва да espect най-доброто обслужване от наша страна.
 4. Дали доставката безопасно? Има проследяване на разположение?
  Благодарение на дългогодишен опит в бизнеса ние знаем как да се пазят нещата по най-добрия начин, включително безопасно опаковане и останалите. Ние винаги изпраща нареждания в рамките на 1-2 работни дни след получаване на плащането. За корабоплаването при вашия избор ние използваме сертифицирани поща или EMS. EMS е предоставяне за проследяване на всички страни, срок на доставка за САЩ само 5-7 дни, за други страни EMS кораба в рамките на 5-10 дни. Сертифицирани поща отнеме повече време, тя предоставя проследяване на някои страни, включително САЩ (проследяване чрез USPS), Испания, Австралия, Великобритания, Франция, Германия и много други.
  Ние правим гаранция прием на предмети или пълно възстановяване (включително такси за доставка). За сертифицирани въздушна поща ни стандарт дата срок е 55 дни от датата на плащането, докато по-големи закъснения от 30 дни, не са чести.
 5. Коя опция за плащане приемате?
  Ние приемаме PayPal (можете да платите с PayPal, използвайки вашата кредитна или дебитна карта), също така можете да ни плати чрез банков превод по нашата банкова сметка в Европа или банкова сметка в Еквадор, можете да ни изпратите Western Union или Moneygram, както добре. Ние може да приеме проверки от САЩ, както и (проверка трябва да бъде от американската банка и в щатски долари). Ако предпочитате друг начин на плащане, пишете ни съобщение и ние ще видим какво можем да направим.
 6. Можете ли да ни предоставите фактура?
  Да, при поискване можем да приложи фактура за Вашата поръчка.
 7. Как мога да се свържа с вас?
  Можете да използвате следните начини:
  Email / контакт форма на нашия уебсайт: кликнете тук
  Телефон за връзка: +593 985166689
  Адрес за кореспонденция: C2A Enterprise, casilla 17-23-12, Sangolqui, Pichincha, Ecuador